Forma silikonowa Koronka

Kod: FS-N30
Brak oceny
Marka: EasyBaking
zł22
W magazynie (>5 szt)
Możemy doręczyć do:
13.11.2024

Silikonowa forma Koronka.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Silikonowa forma Koronka.

Rozmiar: 110x65x10mm


Opisy form silikonowych

  1. 100% silikon spożywczy
  2. Zakres temperatur: -40°Celsia ~ 230°Celsia (-40-446F)
  3. Łatwe do użycia w piekarniku, mikrofalówce lub zamrażarce
  4. Elastyczny, lekki i przenośny, łatwy do przechowywania
  5. Certyfikat FDA/SGS



Sprzedawane przez nas formy silikonowe są bardzo elastyczne, niezwykle odporne na obciążenia mechaniczne, wysoką temperaturę i mróz. Testowane w laboratoriach zgodnie z przepisami FDA i SGS dotyczącymi bezpieczeństwa żywności.

Foremki silikonowe są idealne do formowania marcepanu, pomady itp. Mimo, że pierwotnie zostały zaprojektowane do użytku w przemyśle spożywczym (dekoracje tortów), doskonale sprawdzają się również przy użyciu materiałów niespożywczych, takich jak glinka ceramiczna, mydło i wosk.

Tradycyjne formy silikonowe wykonywane są w blokach/klockach o kwadratowych narożnikach i grubych ścianach. Jest to powszechnie postrzegane jako bardziej wytrzymały produkt o dłuższej żywotności, choć jest to prawdą tylko do pewnego stopnia. Wraz z naszymi dostawcami stwierdziliśmy, że takie formy są trudniejsze w obsłudze i jeszcze trudniejsze w kształtowaniu. Zamiast tego staramy się projektować każdą formę indywidualnie, tak aby kształt zewnętrzny odpowiadał kształtowi pożądanych kształtów wewnątrz. Dzięki temu uzyskuje się cieńsze ścianki formy, co znacznie zwiększa elastyczność, a tym samym pozwala na doskonalsze formowanie przy każdym użyciu.

Jeśli nigdy nie używałeś form silikonowych lub chciałbyś wiedzieć dlaczego sprzedawane przez nas formy silikonowe są tak wyjątkowe - wypróbuj je, a sam się przekonasz, że są jednymi z najlepszych na rynku!

Parametry dodatkowe

Kategoria: Koronki, Obszycia, Obramowania
Waga: 0.045 kg

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: